Каталог

ПЕРЕВАГИ ДВЕРЕЙ З МЕТАЛОПЛАСТИКОВОГО ПРОФІЛЮ

Ваш будинок, квартира, дача чи офіс починається із дверей. Тут все має важливе значення. Якісна фурнітура, надійні замки, ергономічні ручки – всьому потрібно приділяти особливу увагу. Їх роль важко переоцінити.

 

Питання вибору надійних дверей дуже непросте і особливо актуальне в сучасних мегаполісах. Крім міцності вхідні двері повинні відповідати і естетичним вимогам, гармоніювати із зовнішнім виглядом вашого житла.

Тим не менш, в даний час дуже просто знайти оптимальний варіант. У будь-якому будівельному супермаркеті ви побачите величезний асортимент різних вхідних дверей. У Києві замовити двері з установкою можна не виходячи із дому.

Як альтернативу, наша компанія пропонує металопластикові вхідні двері. Такий варіант має на увазі ряд переваг у порівнянні зі звичайними дерев'яними або металевими дверима.

У сфері продажу металопластикові двері досить популярні сьогодні. Відмінні функціональні можливості, чудовий естетичний вигляд вигідно відрізняють їх від звичайних дверей у будівельному магазині. Висока міцність, підвищена звуко і теплоізоляція, можливість вибрати відповідний колір підкуповує будь-якого найприскіпливішого покупця.

ПЕРЕВАГИ ВХІДНИХ ПВХ ДВЕРЕЙ

  • Насамперед це безпека, як основна їх функція. Сучасні металопластикові двері надійно захистять від несанкціонованих проникнень. Такі двері комплектуються надійною протизламною фурнітурою, посиленими петлями, а сам профіль набагато ширший за віконний. Скло використовують спеціальне протиударне, стійке до будь-яких пошкоджень.
    Металопластикові двері мають велику популярність у будівництві, завдяки високій зносостійкості, простоті в експлуатації. ПВХ двері добре зарекомендували себе в торгових та офісних центрах як вхідні чи офісні. Легко миються, розраховані на тривалий термін експлуатації.
    На особливу увагу заслуговує естетичний зовнішній вигляд ПВХ дверей. Можливість вибору кольору конструкції, вбудований склопакет дає необмежену свободу фантазії дизайнерів.
    Надійні ущільнення, а також додаткові системи утеплення роблять вхідні двері недоступними для протягів, зберігаючи тепло Вашого будинку.
    Вхідні ПВХ двері реалізуються за доступними цінами. Їх вартість значно нижча за металеві. Більше того, наша компанія передбачає приємні знижки покупцям металопластикових дверей.

Залежно від місця встановлення та призначення, металопластикові двері сильно відрізнятимуться за своїми характеристиками.

Наприклад, на вході в торговий центр, де великий потік покупців ставляться двері прості у використанні, розраховані на підвищену пропускну здатність. А для заміського будинку актуальним буде фактор безпеки та зламостійкість.

Нерідко вхідні ПВХ двері встановлюють разом із металевими. У цьому випадку багаторазово збільшується звуко та теплоізоляція, підвищується безпека та комфорт Вашого житла.

При плануванні покупки важливо визначитися, які функції будуть виконувати вхідні ПВХ двері. Немає необхідності переплачувати за непотрібні опції, або того гірше, замовляти двері, які Вам не підходять.

ВХІДНІ ДВЕРІ ДЛЯ КОТЕДЖІВ І ЗАМІСЬКИХ БУДИНКІВ

Для заміського будинку вхідні двері неодмінно повинні мати респектабельний зовнішній вигляд. Крім того, до таких дверей пред'являються підвищені вимоги щодо безпеки. Ці фактори є визначальними під час вибору дверей для Вашого котеджу.

Вироби нашої компанії цілком відповідають естетичним вимогам покупців із витонченим смаком. За Вашим бажанням ми виготовимо двері зі склопакетом будь-якого розміру, навіть повністю скляні. Вибір колірної гами за Вами, тут можливості не обмежені.

 

ВХІДНІ ДВЕРІ ДЛЯ МАГАЗИНІВ, ТОРГОВЕЛЬНИХ ЦЕНТРІВ І ГРОМАДСЬКИХ БУДІВЕЛЬ

Для торгових центрів, магазинів виготовляються двері з особливими вимогами. Ми враховуємо велику пропускну здатність такої конструкції, тому вхідні двері виготовляються із полегшеним каркасом та спеціальною міцною фурнітурою. Двері не провиснуть згодом і безвідмовно працюватимуть довгі роки.

ВХІДНІ ГРУПИ З ПВХ

Найважливішим елементом конструкції будь-яких вхідних дверей є доводчик, який самостійно закриває двері. Втім, така опція встановлюється за бажанням клієнта.

Цікаво прочитати

Наші контакти

logo

Як ми працюємо

пн-пт: 09:00 – 18:00
сб-нд: вихідний

logo

КИЇВ - Відділ підтримки клієнтів

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14

logo

ЧЕРНІГІВ - Відділ підтримки клієнтів

м. Чернігів, вул. П’ятницька, 7

logo

Відділ по роботі з дилерами

м. Київ, бульв. Марії Приймаченко, 8-Б, офіс 1

logo

Відділ сервісу та рекламацій

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14

Відправити нам повідомлення

Зробіть вибір
Telegram Viber Viber