Каталог

Розсувна система з металопластику чи алюмінію

Розглянемо на прикладі HST систем (портального типу з підйомно-розсувним механізмом), які призначені для облаштування великогабаритних дверей.

 

Стул у підйомно-розсувній системі відкривається паралельно зі склопакетом з глухим склінням, не займаючи при цьому корисної площі.

 

Можливі варіанти конструкцій HST:

  • Дві стулки, одна рухлива;
  • Дві стулки, обидві рухливі;
  • Три стулки, дві з яких рухливі;
  • Чотири стулки, дві з яких рухливі.

 

HST системи із ПВХ:

 

  • Більше звуко та теплоізоляції - забезпечується завдяки щільному примиканню стулки до основного профілю, що краще за показники конструкцій з алюмінію.
  • Дизайн – комфорт та модний зовнішній вигляд, можливість кольорової ламінації (навіть «під дерево»).
  • Зносостійкість - ПВХ системи краще, при появі сколів та подряпин поверхня піддається реставрації, а на алюмінієвих виробах завжди залишаються сліди.

 

HST системи з алюмінію:

 

  • Легше за свої аналоги з ПВХ - можливість створення великих "портальних" систем, при цьому зберігається висока продуктивність і вишуканий дизайн.
  • Алюміній дає свободу створювати вікна різної форми – профілі можуть бути зігнуті для формування арки та інших архітектурних рішень.
  • Дешевше металопластикових – не вимагають армування та додаткового зміцнення балками та консолями, що спрощує виробничий процес.

Щодо варіантів та можливостей встановлення підйомно-розсувних систем, то алюмінієві – бувають «холодними» та «теплими». "Холодне" скління використовується для виробничих приміщень, альтанок і вітрин магазинів, "теплий" алюміній можна використовувати практично в будь-яких об'єктах. ПВХ системи – "теплі". Їх можна використовувати в будь-якому проекті, будь то квартири, теплиці чи зимові сади.

 

Віконний Стандарт пропонує рішення як алюмінієвих HST систем із високоякісних профілів, таких як Salamander Hebeschiebetur, так і ПВХ, де ми використовуємо профіль Salamander Streamline та інші.

 

Наші менеджери компетентно дадуть відповіді на ваші запитання.

Розсувна система з металопластику чи алюмінію

Наші контакти

logo

Як ми працюємо

пн-пт: 09:00 – 18:00
сб-нд: вихідний

logo

КИЇВ - Відділ підтримки клієнтів

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14

logo

ЧЕРНІГІВ - Відділ підтримки клієнтів

м. Чернігів, вул. П’ятницька, 7

logo

Відділ по роботі з дилерами

м. Київ, бульв. Марії Приймаченко, 8-Б, офіс 1

logo

Відділ сервісу та рекламацій

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14

Відправити нам повідомлення

Зробіть вибір
Telegram Viber Viber