Каталог

Як правильно вибрати склопакет, що захищає від зовнішнього шуму?

Нескінченні потоки автомобілів на вулицях сучасних міст є основним джерелом шуму. Рівень шуму у Вашій кімнаті залежить від віддаленості її від джерела шуму. Крім того, впливають і зовнішні фактори: вологість та температура повітря, швидкість вітру. Якщо абсолютну тишу сприйняти як поріг чутності (0 дБ), то шепіт людини з відривом 1 метр – 20дБ, звичайний розмова -45 дБ, гучний крик, мотоцикл з глушником -85 дБ. Больовий поріг настає при 130 дБ (літак на старті), а контузія при 145 дБ – старт ракети.
Звичайне сучасне стандартне вікно знижує рівень шуму приблизно на 30 дБ. Це означає, якщо вуличний шум лише на рівні 75 дБ, то приміщенні буде зниження до 45 дБ. Внутрішня обстановка Вашої кімнати також бере участь у зниженні рівня шуму. Щільні штори, меблі, килими поглинають шум приблизно на 5 дБ.
Гарантований захист від шуму забезпечать двокамерні склопакети із високими показниками шумоізоляції. Захист від шуму в таких вікнах досягається завдяки потовщеному зовнішньому склу та відстані між самим склом.
Як правильно вибрати склопакет, що захищає від зовнішнього шуму?

Цікаво прочитати

Наші контакти

logo

Як ми працюємо

пн-пт: 09:00 – 18:00
сб-нд: вихідний

logo

КИЇВ - Відділ підтримки клієнтів

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14

logo

ЧЕРНІГІВ - Відділ підтримки клієнтів

м. Чернігів, вул. П’ятницька, 7

logo

Відділ по роботі з дилерами

м. Київ, бульв. Марії Приймаченко, 8-Б, офіс 1

logo

Відділ сервісу та рекламацій

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14

Відправити нам повідомлення

Зробіть вибір
Telegram Viber Viber