Каталог

Новий реалізований проект

Серед усієї різноманітності кольорів віконного профілю є такі, які знаходяться поза модними тенденціями: білий і коричневі відтінки, що імітують деревину, але вже довгий час серед клієнтів користується величезною популярністю саме антрацит.

 

На прикладі нашого чергового успішного об'єкту – ділимося з Вами цікавою інформацією:

 

Використані системи для реалізації:

 

SALAMANDER bluEvolution 82 - 6-ти камерний з трьома контурами утеплення, характеризується високими показниками енергозбереження, ламінація профілю виконана "в масі" у трендовому кольорі - антрацит.

 

SALAMANDER evolutionDrive HST - для реалізації підйомно розсувних систем, що складається з 5-ти камерної системи з інтегрованою сталевою арматурою в рамі та стулці також з ламінацією "в масі".

 

Що ж означає ламінація "у масі"?

 

Значить, що не тільки лицьові частини профілю мають замовлений колір, а й сам пластик усередині такого ж кольору. Реалізація відбувається за допомогою спеціальних плівок, що ламінують, що дозволяє отримати віконний профіль величезної кількості різноманітних кольорів і фактур. Плівку можна наносити як з одного, так і з двох сторін, при цьому колір може бути різним з кожного боку.

 

Або за іншим варіантом: фарбування в масі, що відбувається в процесі виготовлення ПВХ-профілю. У сировину додають фарбувальні пігменти і ПВХ-профіль виходить однорідного кольору. На жаль, різноманітність кольору при такому способі – обмежена.

 

Під ваші естетичні та функціональні потреби фахівці Віконного Стандарту зможуть підібрати саме те рішення, яким Ви будете задоволені.

 

 

 

 

 

 

 

 

Новий реалізований проект

Цікаво прочитати

Наші контакти

logo

Як ми працюємо

пн-пт: 09:00 – 18:00
сб-нд: вихідний

logo

КИЇВ - Відділ підтримки клієнтів

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14

logo

ЧЕРНІГІВ - Відділ підтримки клієнтів

м. Чернігів, вул. П’ятницька, 7

logo

Відділ по роботі з дилерами

м. Київ, бульв. Марії Приймаченко, 8-Б, офіс 1

logo

Відділ сервісу та рекламацій

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14

Відправити нам повідомлення

Зробіть вибір
Telegram Viber Viber