Каталог

Для чого потрібний сонцезахист для вікон?

Прямі сонячні промені призводять до надмірного нагрівання приміщень, збільшення доз ультрафіолетового випромінювання. Попадання сонця на меблі та текстиль може спричинити їх вигоряння та швидке зношування. Застосування сонцезахисних систем для вікон є оптимальним вибором

 

Сонцезахисні системи поділяються на зовнішні та внутрішні.

 

Внутрішні системи встановлюються на вікна з боку кімнати.

Різні ролети або жалюзі дозволяють не лише захистити приміщення від агресивного світла, але й надати завершеності стильового рішення інтер'єру.

 

До них відносяться:

 

Алюмінієві жалюзі - відрізняються високою зносостійкістю. Їх легко чистити і вони не вигорають.

Дерев'яні жалюзі - добре вписуються в традиційні інтер'єри.

Бамбукові жалюзі - легкі та своєрідні, чудово захищають від сонячних променів. Гармонійно виглядають в інтер'єрах етно та еко стилю.

Штори-плісе - з якісного текстилю - це оригінальне та гарне рішення. Велика різноманітність тканин дозволяє вибрати відповідний малюнок та фактуру.

Рулонні штори - залежно від виду тканини легко підібрати як для кімнати в скандинавському стилі, так і для приміщення в стилі лофт.

Ролети "день-ніч" - дозволяють міняти освітленість у кімнаті, не піднімаючи полотно.

Сонцезахисна плівка - склопакет обклеюють спеціальною плівкою, що відображає промені сонця, яку щільно приклеюють до скла.

 

Зовнішні сонцезахисні системи поділяють на кілька видів, залежно від їх призначення та функціоналу:

 

 

Маркізи - якісні навіси, зроблені за найновішими технологіями: підвищений рівень захисту від ультрафіолету, висока термостійкість. Також вони не пропускають вологу і можуть регулювати натяг тканини. Мають широке розмаїття видів, розмірів та кольорів.

Перголи складаються з каркасу та навісу. Перголи, на відміну інших видів маркіз, встановлюються на опори і мають великі розміри. Можуть бути з розсувним або нерухомим тентом, прикріплюватися до фасаду будівлі або використовуватися як самостійна конструкція.

Рефлексолі - це спеціальний тип вертикальних штор, які застосовуються для зовнішнього сонцезахисту. Системи незамінні для затінення отворів великих розмірів: вікон, балконів, терас, веранд, лоджій.

Ролети - система, що забезпечує захист приміщення як від сонця,так і від різних зовнішніх чинників, зокрема від несанкціонованого проникнення.

 

Кожна система відрізняється своїм функціоналом, матеріалом, з якого виготовлена і цільовим призначенням. Не кожна система підійде для захисту вікон квартири, як і не кожна система підійде для захисту веранди приватного будинку або входу в приміщення.

 

❗️ Залежно від призначення, складності самої системи та матеріалів, що використовуються, формується ціна на виріб. ❗️

 

При виборі протисонячних систем менеджери Віконного Стандарту нададуть грамотну професійну допомогу. Ми підберемо необхідний тип захисту від сонця, виконаємо заміри, порекомендуємо той чи інший матеріал, прорахуємо вартість.

 

Детальніше про комплексний сонцезахист за посиланням ➡ Сонцезахист

Для чого потрібний сонцезахист для вікон?

Цікаво прочитати

Наші контакти

logo

Як ми працюємо

пн-пт: 09:00 – 18:00
сб-нд: вихідний

logo

КИЇВ - Відділ підтримки клієнтів

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14

logo

ЧЕРНІГІВ - Відділ підтримки клієнтів

м. Чернігів, вул. П’ятницька, 7

logo

Відділ по роботі з дилерами

м. Київ, бульв. Марії Приймаченко, 8-Б, офіс 1

logo

Відділ сервісу та рекламацій

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14

Відправити нам повідомлення

Зробіть вибір
Telegram Viber Viber