Каталог

МОНТАЖ ВІКОН У ЗИМОВИЙ ПЕРІОД

При монтажі металопластикових конструкцій у зимовий час (або коли температура повітря опуститься нижче за нуль градусів) використовуються морозостійкі матеріали. Для герметизації використовують спеціальну зимову монтажну піну.
Заміна вікон у зимовий час не принесе Вам незручності. Наші спеціалісти встановлять нові вікна без особливого дискомфорту для свого клієнта. Технологія відпрацьована до дрібниць, швидкість проведених робіт не дозволить охолодити приміщення.
Відповідно до нормативів із встановлення ПВХ вікон у зимовий період, роботи допускається при температурі не нижче - 15 градусів (якщо приміщення опалюється) і не нижче -10 градусів, якщо роботи проводяться в неопалюваному приміщенні (балкон, тераса, лоджія). Найкраще відкласти монтаж, якщо погода несприятлива. А всі складові конструкції краще залишити на складі компанії, чекаючи найкращих умов для монтажу.
Багато клієнтів дуже скептично ставляться до встановлення вікон у зимовий час, вважаючи, що постраждає якість установки та принесе певний дискомфорт. Компанія «Віконний Стандарт» з усією відповідальністю гарантує якісну установку ПВХ конструкцій як влітку, так і взимку. Окрім того, як показує досвід, осінньо-зимовий період цілком підходящий час для встановлення вікон. У холодну пору року у вікон легко помітити можливі дефекти, допущені при монтажі, оскільки холодне повітря продуватимуть через щілини. Тому фахівці рекомендують не відкладати заміну вікон на літо, а робити це взимку.
Очевидно, встановлюючи вікна в холодну пору року, Ви отримуєте додаткову гарантію якості робіт нашими фахівцями. Від якості монтажу та матеріалів, що застосовуються при цьому, залежить їх подальша експлуатація.
Свої коментарі на питання, що часто ставляться, дають наші фахівці:

Сергій Дубров – керівник Служби сервісу та монтажу компанії.

Хочу встановити вікно у січні. Чи може щось трапитися з рамою під час роботи з нею в мінусову температуру?

Коментар: Під час транспортування рама охолоджується в холодну пору року. Тому, щоб не пошкодити при монтажі (при свердлінні, наприклад), необхідно витримати її при кімнатній температурі якийсь час.
Фахівці компанії «Віконний Стандарт» лише наступного дня після доставки розпочинають монтаж. Так температура рами та навколишнього середовища вирівнюються. Це відбувається приблизно зі швидкістю 1 градус на годину. Це обов'язково треба робити, щоб лінійні розміри рами не збільшилися внаслідок нагрівання у процесі монтажу. Крім того, охолоджений пластик стає крихким, втрачає еластичність. Якщо температура поверхні ПВХ нижча за 18 градусів, краще почекати з монтажем.
Відомо, що установка вікна відбувається приблизно півтори – дві години. За цей час віконна рама не встигне остудитись до критичної температури навіть за мінус 15 градусів за вікном.

Як впливають складні умови роботи на спеціалістів-монтажників у зимовий період та на виконання робіт?

Коментар: У компанії "Віконний Стандарт" існує затверджений регламент монтажних робіт. З відкритим віконним отвором проводити роботи допускається трохи більше 40 хвилин. За цей час приміщення не встигне охолонути. При цьому монтажники, одягнені у спеціальний зимовий одяг, знаходяться у відносно комфортних умовах. Тому немає негативного впливу на якість монтажу конструкцій.

Говорять, що є якісь плюси при встановленні вікон взимку. Чи так це?

Коментар: Багато фахівців називають холодну пору року більш придатною для встановлення металопластикових конструкцій. Під час встановлення вікон у зимовий період краще видно всі можливі недоліки після використання монтажної піни. У разі появи протягу проблема легко усувається. Крім того, легко визначається найбільш ймовірне місце запотівання вікна. Наші фахівці усунуть і цю проблему та не допустять такого у майбутньому. Це відбувається при різкому перепаді температур усередині та зовні. Влітку такого ефекту немає. Якщо монтаж відбувався влітку, до настання холодів ця проблема не виявить себе.

Існують правила: в зимовий період в опалюваних приміщеннях монтаж здійснюється за температури не нижче -15 градусів на вулиці, і не нижче - 10 градусів у неопалюваних. За цих умов втрати якості виключені.
До речі, багато співробітників компанії спеціально чекають на зиму, щоб поміняти вікна у своїх квартирах, а вони вже знаються на цьому! Тож відкладати не варто, повірте досвіду «віконників».

 

МОНТАЖ ВІКОН У ЗИМОВИЙ ПЕРІОД

Цікаво прочитати

Наші контакти

logo

Як ми працюємо

пн-пт: 09:00 – 18:00
сб-нд: вихідний

logo

КИЇВ - Відділ підтримки клієнтів

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14

logo

ЧЕРНІГІВ - Відділ підтримки клієнтів

м. Чернігів, вул. П’ятницька, 7

logo

Відділ по роботі з дилерами

м. Київ, бульв. Марії Приймаченко, 8-Б, офіс 1

logo

Відділ сервісу та рекламацій

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14

Відправити нам повідомлення

Зробіть вибір
Telegram Viber Viber